Cut the Rope Lite

Cut the Rope Lite 1.1.2

Knip met je vingers en voer het monstertje

VOOR

  • Fijne besturing
  • Schattige karakters

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Cut the Rope is een puzzelspel met een helder doel: voed een beestje met een snoepje. Dat doe je door een touwtje -waar een glimmend zuurtje aan hangt- te 'snijden' met een vingerbeweging. Zwaartekracht speelt hier een grote rol, want na het doorhalen van 't touwtje valt de lekkernij naar beneden. Smakt de zuurbal in de mond van het koddige mormeltje dan mag je een level verder.

Dat eenvoudige spelletjes succes hebben in Apple's App Store mag geen geheim zijn. De immense populariteit van Angry Birds en Tiny Wings heeft deels te maken met de simpele opzet, verslavende speelstijl en natuurlijk de schattige personages. Dat is bij Cut the Rope niet anders. Protagonist(je) in dit verhaal is een klein groen wezentje, dat arriveert in een kartonnen doos. Die doos betreft meteen de eerste serie levels, vol dolle 'knip-pret' met de vingers.

De besturing in Cut the Rope is erg intuïtief. Maak een snijdende beweging met je vinger (een veegje volstaat) en het touwtje breekt. Het snoepje valt en dient in de mond van onze kleine held te floepen. Natuurlijk staan er wat objecten in de weg, zoals plankjes met scherpe punten die het snoepje kapotmaken. In de levels zijn ook onderdelen aanwezig die je verder helpen, zoals een luchtbelletje die het snoepje omhoog doet vliegen.

Cut the Rope spreidt haar luchtige speelstijl over 18 levels (in deze versie). Het spel verveelt daardoor nauwelijks, want het houdt niet op! Grappige beestjes doen het hier op de redactie sowieso goed, waardoor we Cut the Rope van harte aanbevelen!

Meeste downloads Educatief voor iphone

Meer
Cut the Rope Lite

Download

Cut the Rope Lite 1.1.2

Beoordelingen about Cut the Rope Lite